×
Menu
Index

EZ-web

Beschikbare vastgestelde genormaliseerde kenmerken

EZ-base legt vast per classificatie wat de belangrijkste genormaliseerde kenmerken zijn: de vastgestelde genormaliseerde kenmerken. Het is belangrijk dat leveranciers deze vastgestelde kenmerken aanleveren. Daarom was aan het Dashboard enige tijd geleden een nieuw percentage toegevoegd: Beschikbare vastgestelde genormaliseerde kenmerken. Dit cijfer is nu overal gevuld en geeft in één oogopslag weer in hoeverre een leverancier voldoet aan het aanleveren van de vastgestelde kenmerken.
 

Webservices

ERP-lijst
Het is mogelijk om met behulp van een koppeling (soap-request) artikelen vanuit de ERP-lijst over te halen naar het eigen ERP-software systeem.
Er waren al Webservices om een artikel toe te voegen aan de ERP-lijst en deze lijst te exporteren.
Hier is een nieuwe Webservice aan toegevoegd waarmee de ERP-lijst leeggemaakt kan worden.
Lees alles over deze nieuwe Webservice in paragraaf 2.2.2.
 
Openen artikelpagina
Het kon voorkomen dat bij het aanroepen van de Webservice waarmee een artikelpagina geopend kan worden (https://www.ez-catalog.nl/WebService/Article/...) er geen resultaat terugkwam terwijl de ingelogde gebruiker wel geautoriseerd was dit artikel te zien. Dit is opgelost in deze release. Lees hier meer over deze Webservice.
 

Dashboard

Het kwam incidenteel nog voor dat het exporteren van alle dashboards mislukte. In deze release is dit proces wederom versneld waardoor ook op drukkere momenten op de dag deze export gemaakt kan worden zonder in een time-out te lopen.
 

Dubbele/lege kenmerken

Het kwam in incidentele gevallen voor dat er dubbele of lege kenmerken in EZ-web bij een artikel getoond en geëxporteerd werden. Dit is vanaf deze release opgelost.
 

Valuta

Ook andere valuta's dan de euro worden vanaf deze release juist weergegeven in EZ-web:
 

Taalafhankelijke assets

Het is mogelijk om assets taalafhankelijk in te geven: een bepaalde afbeelding of url wordt dan alleen getoond en geëxporteerd bij de geselecteerde taal.
Dit kan niet met een import worden ingelezen, maar alleen per asset met behulp van een pulldown worden ingesteld. Dit is erg arbeidsintenstief en wordt daarom in principe ontraden. Toch komt het voor dat leveranciers dit gebruiken. Deze taalafhankelijke assets werden sinds de laatste release niet meer goed getoond en geëxporteerd. Dit is in deze release opgelost.
 

Uitgebreid exporteren

Bij het Uitgebreid exporteren zou dit:
dezelfde selectie op moeten leveren als dit:
Sinds de vorige release leverde dit soms een verschillend resultaat op. Dit is opgelost in deze release.
Voor meer uitleg over de mogelijkheden van uitgebreid exporteren klik hier.
 

Gepersonaliseerde uitvoerformaten

Er is in deze release een kleine aanpassing gedaan in het aanroepen van gepersonaliseerde uitvoerformaten.
Lees hier over de mogelijkheden om een standaard uitvoerformaat aan te laten passen naar eigen behoefte.