×
Menu
Index

EZ-catalog

 

Workflow

In de Workflow is onder de actieknop de mogelijkheid ingebouwd om alle artikelen getoond in de tabel of de geselecteerde artikelen te exporteren.
Op deze manier kan snel een kleine selectie worden geëxporteerd , bewerkt en met behulp van een deelimport worden ingelezen.
 

Zoeken in classificaties

In het Classificeerbeheerscherm en in Classificeren kan gezocht wordt op meerdere woorden gescheiden door een spatie. In het zoekresultaat moeten alle classificaties getoond worden die deze woorden bevatten, onafhankelijk van de volgorde van de woorden. Dus zoeken op " spaanplaatschroef cilinderkop" moet hetzelfde resultaat opleveren als "cilinderkop spaanplaatschroef". Dit is onbedoeld aangepast in de vorige release. In deze release is dit hersteld.
 

Vertaalde artikelimport

Bij het importeren van een Vertaalde artikelimport sprong de workflowstatus soms onterecht op "nog te redigeren/fiatteren", ook als er niets gewijzigd was.
Dit geldt voor de volgende deelimports:
Dit is aangepast in deze release.
 

Beheer gebruikersgroepen

Bij Beheer afnemersgroepen kan gezocht worden op een afnemer. Een afnemer werd alleen gevonden als de zoekterm in de relatienaam EN in de zoeknaam voorkomt. Dit is in deze release aangepast waardoor er een verbeterd zoekresultaat is.