×
Menu
Index

Tekstopmaak: regels en opschoning

 
Binnen onze applicatie kan een commerciële (specificatie) tekst bij een product vastgelegd worden. Hoe dit veld opgemaakt is kan per leverancier verschillen. Zo worden er diverse opsommingstekens gebruikt. Hierdoor kan data die geëxporteerd wordt op dit moment niet uniform opgemaakt worden.
 
Deze release lost deze problematiek op. Niet toegestane opmaak zal voortaan o.a. in de commerciële (specificatie) tekst:
-     dagelijks opgeschoond worden bij de synchronisatie naar onze website en web-export database.
-     direct opgeschoond worden wanneer deze bewerkt wordt met een editor in EZ-catalog.
 
Door deze opschoning zal de opmaak van de commerciële tekst voortaan uniform en voorspelbaar zijn. Vakhandels kunnen door de opschoning van de exports voortaan eenvoudig een eigen styling toepassen op de commerciële teksten in bijvoorbeeld webshop en catalogus.
 
Omdat leveranciers ook gebruik maken van de exports uit EZ-base, kan door de opschoning, na de nieuwe release, de commerciële tekst andere opmaak bevatten dan op dit moment het geval is.
Als er afwijkende opmaak gewenst is, maak dan gebruik van de mogelijkheid om een extra commerciële tekst te beheren met behulp van deze functie. Deze specificaties zullen ongeschoond doorgezet worden naar EZ-web en kunnen geëxporteerd worden door bij Uitgebreid exporteren, Exportinstellingen te kiezen voor de optie "Alle specificaties".
 
Lees hier:
alle details over de regels en opschoning van tekstopmaak,
de gewijzigde werking van de editor,
 over opmaak in importbestanden,
 en welke velden deze release geschoond worden.
In andere velden kan nog ongewenste opmaak voorkomen. Dit zal in één van de volgende releases opgelost worden.