×
Menu
Index

EZ-web

 

Dashboard

Het Dashboard is van aanvullende functionaliteit voorzien:
 
Exporteren (zie blauwe pijlen)
Het is mogelijk om de dashboardgegevens van zowel één als meerdere leveranciers te exporteren.
Lees hier alles over het (horizontaal) exporteren van meerdere leveranciers. En klik hier voor een voorbeeld.
Lees hier alles over het (verticaal) exporteren van één leverancier. En klik hier voor een voorbeeld.
 
Vastgestelde kenmerken (groene pijl)
EZ-base legt vast per classificatie wat de belangrijkste genormaliseerde kenmerken zijn: de vastgestelde genormaliseerde kenmerken. Het is belangrijk dat leveranciers deze vastgestelde kenmerken aanleveren. Daarom zal aan het Dashboard een nieuw percentage worden toegevoegd: Beschikbare vastgestelde genormaliseerde kenmerken. Dit cijfer geeft in één oogopslag weer in hoeverre een leverancier voldoet aan het aanleveren van de vastgestelde kenmerken.
Let op: dit cijfer staat in eerste instantie nog op 0% bij alle leveranciers, maar zal in de komende periode gevuld worden.
 

Classificatie afbeelding

Zowel voor de EZ-base als de eigen classificatie kunnen afbeeldingen vastgesteld worden die getoond worden in de classificatieknoppen in het Productentabblad.
 

Uitgebreid exporteren

Bij Uitgebreid exporteren zijn voortaan de uitvoerformaten alfabetisch gesorteerd.
 

Templates

Er kan op dit moment één algemene drukproef (beschikbaar voor alle relaties) geëxporteerd worden. Daarnaast kunnen ook een aantal specifieke templates geëxporteerd worden die als maatwerk ontwikkeld zijn voor klanten. Zowel de drukproef als de klantspecifieke templates zijn allemaal gebaseerd op de webshop.xml 3.0. 
Vanaf deze release is het mogelijk om gepersonaliseerde uitvoerformaten toe te voegen, waarbij in principe alle standaard uitvoerformaten als basis kunnen dienen.
 
Een voorbeeld hiervan is een drukproef waarbij tientallen instellingen gepersonaliseerd kunnen worden. Hierdoor kan deze drukproef o.a. met eigen lettertypes en -kleuren samengesteld worden. Met behulp van het onderstaande uitvoerformaat en template kan deze gepersonaliseerde drukproef (pdf-fromaat) geëxporteerd worden: 
Met dit als resultaat (voorbeeldpagina uit de pdf):
 
Geínteresseerd in een gepersonaliseerde drukproef? Neem dan contact met ons op.