×
Menu
Index

EZ-web

 

Assets

In deze release is de mogelijkheid ingebouwd om publicatie van onjuiste of kwalitief slechte assets op EZ-web te voorkomen.
In eerste instantie zal dit vooral gebruikt worden voor URL's. Een URL kan ongeldig zijn als bijvoorbeeld de website van de leverancier recent aangepast is en dit nog niet doorgevoerd is in onze database.
URL's zullen daarom in het vervolg regelmatig gecontroleerd worden. Ongeldige URL's zullen niet meer getoond (bijvoorbeeld in de Artikeldetailpagina punt 8) en geëxporteerd worden (in bijvoorbeeld uitvoerformaat webshop.xml versie 3.1).
 

Artlink

Vakhandels importeren vanuit hun ERP-systeem Artlink-bestanden in EZ-web. Hiermee worden koppelingen tot stand gebracht tussen artikelnummers van de vakhandels en de leverancier.
Om deze koppelingen tot stand te brengen, wordt er op meerdere manieren gezocht in EZ-web (matchingcycly).
Deze koppelingen kunnen gelegd worden met onze verrijkte artikeldata. Ook kan er een koppeling worden gelegd met prijslijstgegevens, maar deze zijn minder uitgebreid: ze bevatten bijvoorbeeld geen afbeeldingen en zijn niet geclassificeerd.
In deze release is de volgorde van het matchen aangepast, waardoor er meer kwalitatief betere koppelingen tot stand komen met onze verrijkte artikeldata. Alleen als hier geen koppelingen uit voortkomen zal er gematcht worden met de prijslijstgegevens.
 

Productentabblad

Het gebruik van de classificatieknoppen op het productentabblad resulteerde soms in de meldig: '“Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw verzoek”. Deze fout is opgelost in deze release.